Produkter og Tjenester

Wi-Fi

Vi har god erfaring med å linke sammen bygg trådløst. Ta kontakt med oss om du har et ønske om trådløs internett mellom bygg. - Vi finner den beste løsningen.

Office 365

Microsoft Office 365 sørger for tilgang til blant annet Epost, Dokumenter, Kalender, Teams og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. - Markedets beste skytjeneste! 


Mobilt Bredbånd

Vi leverer mobile bredbånd fra Telenor og Telia. Ta kontakt med oss så kommer vi frem til en løsning som fungerer for deg! - Enten det er på arbeidsplassen, hjemme eller på hytta.


PC/Mac

Vi leverer PC'er og utstyr fra kjente merkevarer fra blant annet Lenovo, HP, Apple, Acer mfl. Hvis ønskelig leverer vi maskinen ferdig satt opp etter dine behov.

IT-Support

Vi har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger. Vi representerer Telenor, Telia og Nortel på operatørsiden og alle av de største merkevareprodusentene.
Vi leverer Fiber fra Telenor, Eidsiva, Altibox og Global Connect
Vi leverer blant annet Mobilt Bedriftsnett, Fiber, Mobilt Bredbånd, Dekningforsterkere, Jaktutstyr/Hundepeilere, Radiokommunikasjon, Møteromsløsningermed mer.


Mobiltelefoner/Nettbrett

Vi leverer det meste av utstyr fra Samsung, Apple, Sony, Huawei, Nokia, Doro


Garmin

Vi er Garmin-Forhandler. Vi kan levere Hundepeilere, Navigasjon, Dash-Cam og smartklokker.

Vi leverer tjenester fra følgende operatører